Liga Campionilor

JUVENTUS - AJAX 1-2 / FOTO Ajax, reacție de senzație pe twitter, imediat după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor: „Băieții noștri pentru viitor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 aprilie 2019

JUVENTUS - AJAX 1-2 (2-3 la general) // Ajax s-a impus pe terenul lui Juventus cu 2-1 și s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. 

Contul de Twitter al „lăncierilor” s-a mișcat repede după victoria superbă de la Torino și a postat două imagini din copilăria eroilor care au dus-o în penultimul act al competiției: Donny van de Beek (21 de ani) și De Ligt (19 ani), autorii golurilor de la Torino.

„Băieții noștri pentru viitor” a fost descrierea imaginii în care cei doi apar pe vremea când erau la juniorii lui Ajax.

Gabi Balint a vorbit și el la TV Digi Sport despre calificarea olandezilor: „Ronaldo, în afara golului, a fost foarte puțin în joc. E meritată calificarea lui Ajax. Încă o dată a demonstrat că e o echipă mare. În momentul ăsta Ajax nu mai e o surpriză, că a scos două echipe mari”

Citește și:

JUVENTUS - AJAX 1-2 » VIDEO+FOTO Revenirea fotbalului total! Cristiano Ronaldo e OUT + Cu cine va juca Ajax în semifinale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.