Liga Campionilor

JUVENTUS - AJAX 1-2 // FOTO Inedit » Mesaje în miez de noapte între George Ogăraru și fotbaliștii lui Ajax » Inimioare de la Van de Beek

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 aprilie 2019

George Ogăraru a postat pe contul său de Facebook lista de Whatsapp în care se văd câteva mesaje pe care fostul fundaș român le-a trimis fotbaliștilor de la Ajax după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor în urma victoriei cu Juventus, scor 2-1.

Ogăraru a jucat pentru Ajax, dar a fost și antrenor la grupele de copii și junior ale olandezilor unde a pregătit mai mulți fotbaliști din actuala echipă mare a „lăncierilor”.

Ogăraru le-a trimis mesaje de felicitare în miez de noapte lui De Ligt, Van de Beek și Mazraoui, iar aceștia i-au mulțumit. Mesaj i-a trimis și lui Huntelaar, dar acesta nu i-a răspuns, deși a văzut ce i-a scris românul.

Actualul oficial de la Viitorul a schimbat câteva mesaje și cu Gică Hagi, iar la ora 00:23 i-a urat noapte bună. Și fiul „Regelui” era treaz la ora 00:07.

Citește și:

Ajax Amsterdam uluiește Europa, FCSB gâfâie în Liga 1! Ce s-a întâmplat de când Reghecampf desființa Ajax-ul pe Național Arena: management prost vs reinventare cu viziune

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.