Liga Campionilor

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3 // VIDEO+FOTO VAR crucial! Două momente capitale care au decis City - Tottenham » Crăciunescu a dat verdictul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 aprilie 2019

„Dubla” dintre Manchester City și Tottenham (4-4 la general) s-a decis după două goluri la care Cuneyt Cakir a avut nevoie de VAR pentru a lua decizia corectă. Ultima fază a fost în prelungiri!

Ion Crăciunescu a analizat cele două momente la care Cakir a avut nevoie de ajutorul VAR. Ambele au fost judecate în favoarea lui Tottenham, formație care a obținut calificarea în semifinalele Ligii grație golurilor marcate în deplasare.

Click AICI pentru VIDEO!

1. Golul VALIDAT de 4-3

Llorente a marcat în minutul 73, după o fază în care a părut că atinge mingea cu mâna. După ce s-a consultat cu VAR, Cakir a validat reușita.

„Este gol valabil la Llorente! Mingea îl lovește mai mult în șold, iar mâna este într-o poziție regulamentară. Este involuntar hențul, nu ai ce să spui. Cotul lui Llorente este lipit”
Ion Crăciunescu la TV Digi Sport

2. Golul ANULAT din prelungiri

Aguero se afla în poziție de ofsaid, în minutul 90+2, când a primit o minge de la un adversar. Până să ajungă la el însă, balonul fusese deviat de un coechipier. Cakir a anulat golul, după ce s-a consultat cu VAR.

„Se ține cont de poziția jucătorului în momentul în care mingea e deviată. Mingea e atinsă de un coechipier, iar în regulament scrie destul de clar. Dacă jucătorul la care ajunge mingea este în ofsaid în momentul în care coechipierul atinge balonul, atunci i se activează poziția de ofsaid. Decizia este corectă”
Ion Crăciunescu la TV Digi Sport


*Kun Aguero se afla în ofsaid în momentul în care Silva deviază mingea pasată înapoi de Eriksen

 

VEZI ȘI:

S-au stabilit semifinalele Champions League! Când au loc cele 4 meciuri

Toate detaliile de la Manchester City - Tottenham AICI!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.