Liga Campionilor

PORTO - LIVERPOOL 1-4 // Danilo, reacție dură după înfrângerea lui Porto: „Rezultatul este mincinos! Liverpool e o echipă cinică”

Porto - Liverpool // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 April 2019

Liverpool a învins-o pe Porto, 4-1, după ce în tur s-a impus cu 2-0, și s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League.

Mijlocașul lui Porto, Danilo Pereira, a avut un discurs dur la finalul meciului, criticând maniera de joc a lui Liverpool.

S-au stabilit semifinalele Champions League! Când au loc cele 4 meciuri

Trebuie să ieșim cu capul sus. Am făcut un meci foarte bun. Liverpool a marcat la primul șut. A fost vorba de noroc, noi nu am avut noroc. Liverpool a lovit bine și a plecat victorioasă de aici. În aceste două meciuri, noi nu am fost foarte preciși în atac.

Este greu pentru noi. Am stat mult în jumătatea lui Liverpool. Dar Liverpool este o echipă cinică. Noi nu am finalizat bine, în timp ce adversarii au avut succes la acest capitol.

Da, este frustrant. Știam că putem marca trei sau patru goluri. Acum nu trebuie să ne mai gândim la acest rezultat. Cu siguranță este un rezultat mincinos. Liverpool are jucători de calitate și a marcat de patru ori din patru ocazii”, a declarat Danilo pentru presa din Portugalia.

vEZI și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.