Liga 1

FCSB forțează încă un transfer! Gigi Becali, încântat de Bradley de Nooijer, noua „perlă” de la Viitorul

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 April 2019

Gigi Becali a început deja pregătirile pentru noul sezon din Liga 1 și are o nouă țintă: Bradley de Nooijer, 21 de ani, fundașul stânga olandez de la Viitorul.

În lotul actual, FCSB deține 3 apărători lateral stânga: Marko Momcilovici, Junior Morais și Alexandru Stan. În ciuda acestui fapt, una dintre țintele patronului roș-albaștrilor pentru perioada de mercato din vară e un alt fundaș stânga. Bradley de Nooijer, de la Viitorul, l-a încântat pe Gigi Becali cu prestațiile din acest sezon, dar mai ales din meciul de acum o lună, când FCSB a fost bătută pe Arena Națională de echipa lui Hagi, scor 2-1.

Olandezul de Nooijer, care are numai 21 de ani, a ajuns la Viitorul de la Dordrecht, în vara lui 2017, și nu a costat clubul de la malul mării niciun ban. De Nooijer este jucător de bază la Viitorul și bifat 28 de meciuri în acest sezon.

FCSB i-a transferat deja pentru sezonul viitor pe mijlocașul Răzvan Oaidă (21 de ani) de la FC Botoșani și pe fundașul dreapta Claudiu Belu (25 de ani) de la Astra Giurgiu.

1.300.000 €este cota lui Bradley de Nooijer, potrivit transfermarkt

CITEȘTE ȘI:

Mangia intră în cărți la FCSB! Teja în pericol, MM Stoica și Gigi Becali sunt cei mai mari fani ai italianului demis de Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.