Nationala

VIDEO OMAGIAL » Odă conducătorului iubit: clip-parodie de promovare a realizărilor lui Burleanu, inspirat din propaganda lui Ceaușescu :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 April 2019

Miercuri, la Adunarea Generală a FRF, membrii afiliați au putut urmări un clip de propagandă realizat pentru a sublinia marile realizări ale epocii Burleanu. Gazeta s-a inspirat din filmulețul federal și a realizat o variantă mai apropiată de sursa de inspirație: propaganda video din Epoca de Aur.

 Clipul federal prezentat votanților are un text citit cu patos de noul consilier FRF pe probleme de marketing, comentatorul ProTV, Costi Mocanu, în care sunt lăudate performanțele manageriale de căpătâi ale federației: aducerea bucuriei pe ulițele satului și spectacolul de la futsal.

Nu ne mulțumim cu puțin și nu facem compromisuri, fiind totdeauna alături simțim mereu susținerea celuilalt.
Citat din clipul FRF

Pe durata celor aproape trei minute, cât are clipul, Răzvan Burleanu apare de mai multe ori în imagini, o tendință de influență ceaușistă sesizată de jurnalistul Lucian Lipovan pe blogul său.

În semn de omagiu și prețuire pentru realizările conducătorului Răzvan Burleanu, Gazeta Sporturilor îi dedică acestuia un clip gratis, mult mai ieftin decât cel realizat din fondurile FRF.

 VEZI AICI CLIPUL DEDICAT DE GAZETĂ LUI BURLEANU

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.