Diverse

GALERIE FOTO Imagini antologice la „Ferma” » Cătălin Moroșanu, machiat și dat cu ruj de Cătălin Zmărăndescu! Reacția genială a lui Daniel Ghiță

+4 Foto
Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu // FOTO: Captură ProTV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 aprilie 2019

Luptătorii Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu sunt două dintre cele mai importante personaje care participă la emisiunea „Ferma”.

Miercuri seară, Moroșanu și Zmărăndescu au fost protagoniștii unei faze incredibile. În urma unei provocări, Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, l-a machiat pe Moroșanu și l-a fardat, l-a dat cu rimel și cu ruj, spre amuzamentul tuturor.

 

Recent, Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu au luptat pentru postul de fermier în cadrul emisiunii, iar Zmărăndescu a ieșit învingător.

„Dacă avea un pic de respect pentru mine, că suntem colegi de breaslă, nu făcea chestia asta. Mi-am dat seama că nu mă respectă. Eu am luat-o ca pe ceva amuzant. El a făcut-o intenționat”, a spus Moroșanu după moment.

„Ce poate fi mai dureros? După ce te bate, acum te machiază”
Kamara, unul dintre concurenți

Reacția lui Daniel Ghiță

Rivalul lui Cătălin Moroșanu, Daniel Ghiță, a reacționat pe contul său de facebook după ce a văzut imaginile: „Dragilor, dacă vă zic ceva toată lumea are o problemă! Ziceți voi, ce părere aveți? Câți ani are Zmărăndescu? Și câți ani are Moro? Îmi place Zmărăndescu!”. Ghiță încearcă de săptămâni bune să se lupte în ringul de K1 cu Moroșanu.

Vezi și:

VIDEO Daniel Ghiță râde de Cătălin Moroșanu: „Cum să ne batem, când el e răstignit pe cruce și o femeie aruncă cu ouă în el?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.