Liga 1

HERMANNSTADT - VOLUNTARI // Scandal în play-out după numirea lui Iuliu Mureșan la Hermannstadt: „Îi va fi greu să fie imparțial!”

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 18 aprilie 2019

Hermannstadt și FC Voluntari se înfruntă în etapa cu numărul 6 din play-out. Delegarea lui Horațiu Feșnic la „centru” a aprins spiritele.

  • Hermannstadt - FC Voluntari e vineri, de la 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Comisia Centrală de Arbitri l-a delegat pe Horațiu Feșnic la meciul lui Hermannstadt, echipă în staff-ul căreia se află și Iuliu Mureșan.

Noul director executiv al sibienilor e acuzat de oficialii lui FC Voluntari de o relație privilegiată cu Feșnic, fost junior la CFR Cluj, formație la care Mureșan s-a consacrat. Robert Gheorghe, directorul executiv al celor de la Voluntari, trage un semnal de alarmă.

„E tardiv să mai facem ceva. Nu se mai poate schimba delegarea. Mi se pare total inoportună decizia Comisiei Centrale de Arbitri. Este de notorietate relația dintre Feșnic și Iuliu Mureșan, noul director executiv de la Hermannstadt.

Suntem un club mic, nu cerem nimic, vrem doar arbitraje corecte. Cu siguranță va fi o presiune în plus pe Horațiu Feșnic. Îi va fi greu să fie imparțial. Ne dorim să arbitreze fără eroare acest meci, mai ales că este unul cruacial în vederea salvării”, a declarat Robert Gheorghe pentru GSP.ro.

Vezi AICI clasamentul din play-out

Vezi și:

Dinamo a vrut să scape de el, acum e de neînlocuit » Cum l-a convins Damien Dussaut pe Mircea Rednic să-l păstreze

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.