Liga 1

Gigi Becali, bulversat complet! Recital de zile mari în direct la TV: „M-a înnebunit, nu mai înțeleg nimic!” + Noi detalii despre implicarea în pariuri

Gigi Becali a ajuns la capătul răbdării // FOTO: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 aprilie 2019

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a dat în spectacol în această dimineață încercând să explice, pe un ton melodramatic, cum evoluția oscilantă a echipei lui Mihai Teja l-a bulversat complet în ultima perioadă.

„Am momente în care spun că suntem puternici, cum a fost după meciul cu Craiova (n.r. partida din play-off, câștigată cu 3-2). Dar am și momente în care îmi vine să mă las de fotbal, când văd jucători care nu se mișcă pe teren. Atunci spun: «N-ajung nicăieri cu jucătorii ăstia!». Acestea sunt trăirile mele.

Nu mă sucesc, dar m-a înnebunit fotbalul și nu mai înțeleg nimic din el! Ai valoare? Joacă, mă, constant! Florinel Coman când joacă un meci, când nu mai joacă deloc. Mă nenorocești! Vreau constanță!”, a precizat Gigi Becali.

„Dacă ajung în Liga Campionilor, nu mai am voie să pariez”

Finanțatorul FCSB a oferit și o nouă reacție după ce în urmă cu două zile a recunoscut la TV că a pariat pe meciurile din sferturile Champions League.

„Regulamentul spune clar, nu se permite parierea în competițiile în care activezi. N-am nicio treabă dacă pariez în Franța, Anglia sau Germania. Dacă ajung în Liga Campionilor, atunci nu voi mai avea voie să pariez”, a  spus Becali, la Pro X.

Ce spune regulamentul FRF:

ARTICOLUL 60 – CORUPŢIA/PARIURILE SPORTIVE/INTEGRITATEA COMPETIȚIILOR

Punctul 5 Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu:
a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani;
b) penalitate sportivă de 300.000 de lei

Vezi și: EXCLUSIV FCSB ar fi luat fața CFR-ului: VAR ar fi schimbat complet ierarhia în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.