Tenis

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Mesaj superb în limba română de la Darren Cahill pentru Simona Halep și echipa de Fed Cup a României

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 aprilie 2019

Australianul Darren Cahill e în continuare cu ochii pe tot ceea ce face Simona Halep, chiar dacă nu o mai antrenează. Cahill a postat un mesaj de încurajare în limba română pentru fosta sa elevă și echipa de Fed Cup a României înaintea duelului din semfinale cu Franța.

  • Franța - România, duel din semifinalele Fed Cup, se joacă sâmbătă și duminică. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport

„Nu există o onoare mai mare pentru un jucător de tenis să participe la Cupa Davis/Federaţiei.

Gândurile şi urările mele de bine sunt cu Simo şi echipa României în acest weekend în confruntarea cu Franţa. Sper să vedem o finală Australia vs România spre sfârşitul anului!”, a scris fostul antrenor al Simonei Halep, pe Twitter.

Darren Cahill nu va fi atent doar la meciul României, ci și la duelul din celaltă semifinală dintre Australia și Belarus.

8 trofee importante a câștigat Simona Halep alături de Cahill: două la Madrid, două la Montreal și câte unul la Shenzhen, Roland Garros, București și Indian Wells.

 Vezi și:

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // VIDEO+FOTO S-a stabilit ordinea meciurilor din Fed Cup: Simona Halep deschide balul + Surprize în ambele echipe: Mladenovic și Buzărnescu vor fi pe teren!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.