Liga 1

VIITORUL - FCSB // Mihai Teja a intrat singur în ofsaid: „Singura echipă din Liga 1 cu o filosofie de joc”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 April 2019

Antrenorul lui FCSB, Mihai Teja, o laudă pe Viitorul, formație pe care echipa sa o întâlnește duminică, de la 21:00, în deplasare.

Tehnicianul roș-albaștrilor consideră că echipa lui Hagi e singura care are o filosofie de joc dintre cele din Liga 1, recunoscând implicit că a eșuat până acum la FCSB în încercarea de a-i da echipei o anumită identitate în exprimare. 

„Va fi un meci greu, pe care trebuie să-l câștigăm. Sperăm să iasă un meci frumos. La cum îl știu pe Gică Hagi, eu cred că vrea să câștige oricare meci. La el nu sunt titulari și rezerve, pentru că acolo cine intră trebuie să joace la fel de bine.

Tot timpul cu Viitorul au fost meciuri frumoase, deschise. E o echipă care joacă fotbal, singura echipă care are o filosofie de joc și o face foarte bine, de mai mult timp. Are niște automatisme foarte bune. Nu e ușor să joci împotriva ei. Trebuie să câștigăm meciul”, a zis Mihai Teja la conferința de presă de azi.

„Viitorul e o echipă foarte bună, cu jucători de calitate și un antrenor foarte bun. Am văzut asta și pe Arena Națională. Ianis Hagi cred că e cel mai periculos jucător, poate pasa și să șuteze oricând. Rivaldinho e și el foarte bun, e și într-o formă bună. E clar că vom avea un meci greu. Trebuie să ne concentrăm 100%, pentru că dacă vom face asta vom câștiga” Bogdan Planici, stoper FCSB

  • Viitorul - FCSB este duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO 

CITEȘTE ȘI:

FCSB închide casa: s-au vândut toate biletele la meciul cu Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.