Stranieri

PAOK SALONIC - LEVADIAKOS // Răzvan Lucescu, legendă vie în Grecia » 3 suporteri greci i-au transmis un mesaj special: „E ca un idol pentru noi”

+3 Foto
PAOK - LEVADIAKOS

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 21 April 2019

Emulație fără precedent la Salonic, acolo unde PAOK are șanse uriașe să-și adjudece azi primul titlu după 34 ani. PAOK o înfruntă pe Levadiakos, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

  • Reporterul GSP Eduard Apostol se află în Salonic, de unde trimite cele mai noi informații despre formația lui Răzvan Lucescu și atmosfera din oraș

Nu doar că Răzvan Lucescu va avea diseară o delegație specială de susținători din România, însă „Generalul” de pe banca lui PAOK stârnește simpatia de netăgăduit a fanilor din Grecia.

Câțiva adolescenți greci s-au pozat alături de steagul României: „Vom fi pe stadion, suntem foarte fericiți pentru că susținem echipa de mici copii. Vom fi prezenți și la fiesta. Răzvan Lucescu e ca un idol pentru noi”.

Ulterior, la inițiativa reporterului GSP, cei trei au transmis un mesaj în limba greacă pentru Răzvan Lucescu: „Mult noroc!”.

Vezi și: 


Mircea Lucescu îi face galerie lui Răzvan la meciul decisiv pentru titlu! Cine mai vine să-l susțină pe „General” din România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.