Tenis

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA // VIDEO Halep, killer instinct! Forehand fulgerător + Reacția de bucurie din tabăra României

Simona Halep - Caroline Garcia // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 aprilie 2019

Simona Halep (2 WTA) a învins-o pe Caroline Garcia, scor 6-7, 6-3, 6-4, într-o confruntare din meciul 3 al duelului Franța - România din Fed Cup. 

Ultimele trei game-uri ale setului secund au declanșat killer instinct-ul din ADN-ul de mare campioană al Simonei Halep! De la 3-3, jocul româncei căpătat cu totul și cu totul alte dimensiuni, care au ajutat-o pe jucătoarea noastră să restabilească egalitatea la seturi. Mult mai agresivă cu backhand-ul, Simona a inventat unghiuri incredibile și a plimbat-o în multe rânduri pe tot terenul pe adversara sa. 

Simona și-a trecut în cont setul la cea de-a treia minge avută, pe care a gestionat-o în stil de mare campioană. Halep și-a construit cu meticulozitate un punct și a încheiat cu un forehand crud în lung de linie, pe care Garcia nu a putut decât să-l privească. 

Simona a celebrat alături de propria echipă câștigarea setului, toți membrii staff-ului izbucnind în urale odată cu terminarea punctului. 

Urmărește aici meciul Simona Halep - Caroline Garcia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.