Tenis

FRANȚA - ROMÂNIA 1-2, FED CUP // VIDEO Simona Halep e pregătită pentru meciul de dublu: „Pot orice dorește căpitanul. Dau tot pentru victoria României”

+16 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 aprilie 2019

Simona Halep (2 WTA) a reușit o victorie de-a dreptul uluitoare în meciul cu Caroline Garcia din Fed Cup. Românca s-a impus în trei seturi dramatice, întinse pe durata a trei ore, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4. 

  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

La final, Simona Halep s-a declarat aptă și pentru partida de dublu, în caz că Florin Segărceanu o va alege.

„A fost o atmosferă incredibilă. Le mulțumesc tuturor pentru susținere. Garcia a jucat extraordinar. Pentru că am luptat, am reușit în sfârșit să câștig.

Nu voiam să joc trei ore, dar mă bucur că am reușit să rezist până la final. Cred că mentalul a făcut diferența. Am fost mai puternică la final. Fiecare game contează într-un astfel de meci. Cred că a fost un meci excelent pe zgură.

Pot orice dorește căpitanul. O să dau tot ce am pentru victoria României”,a declarat Simona Halep la TV Telekom Sport.

Citește și: 

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA 6-7, 6-3, 6-4 // VIDEO+FOTO Ca o leoaică! Halep a luptat pentru o revenire SENZAȚIONALĂ, care ne duce în avantaj în disputa cu Franța

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.