Tenis

FRANȚA - ROMÂNIA 1-2, FED CUP // Cristian Tudor Popescu, declarație demențială după victoria lui Halep cu Garcia: „Noroc că nu am vecini!”

+16 Foto
FOTO: Read Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 April 2019

Simona Halep (2 WTA) a reușit o victorie de-a dreptul uluitoare în meciul cu Caroline Garcia din Fed Cup. Românca s-a impus în trei seturi dramatice, întinse pe durata a trei ore, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4. 

  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu și-a găsit cu greu cuvintele care să exprime prestația Simonei Halep de astăzi. 

Sunt amețit, mă doare capul, am urlat pe aici. Noroc că nu am vecini, că îi înspăimântam cu răcnetele astea de peșteră. Nu aveam cum să reacționez altfel.

Asta cred că e cea mai potrivită exprimare: Simona «Adevărat a Înviat». Garcia a avut mai mult noroc decât Simona. În momentele critice a avut noroc. Fie a prins tușa, fie a prins o bandă de fileu ucigașă. Simona Halep este într-un vârf de maturitate al carierei. Este capabilă să remonteze un meci de la orice scor și cu orice adversară. Are o stabilitate excepțională”, a declarat Cristian Tudor Popescu la TV Digi Sport. 

Citește și:

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA 6-7, 6-3, 6-4 // VIDEO+FOTO Ca o leoaică! Halep a luptat pentru o revenire SENZAȚIONALĂ, care ne duce în avantaj în disputa cu Franța

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.