Tenis

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // VIDEO Monica Niculescu și Irina Begu, scuze adresate Simonei Halep! Au plâns la conferința de presă

+6 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 aprilie 2019

România a pierdut semifinala Fed Cup cu Franța, scor 2-3. Monica Niculescu și Irina Begu i-au mulțumit Simonei Halep pentru dăruirea din cele două zile.

  • Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Garcia, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4.
  • Irina Begu, accidentată în final, a pierdut înfruntarea cu Pauline Parmentier, scor 3-6, 6-2, 2-6. 
  • Halep și Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

„Îmi pare rău, au fost câteva puncte care au făcut diferența. Îi mulțumesc Simonei pentru ce a făcut. A luptat din tot sufletul, chiar dacă era obosită. Am încercat să mă hrănesc cu energia suporterilor. Atât am putut. Îmi pare rău. A fost grozav. M-am simțit excelent. Nu mă așteptam să fie atâta lume. Îmi pare rău că nu s-a putut. Nu știu ce să mai zic”, a decarat Monica Niculescu

Irina Begu nu și-a putut ascunde lacrimile: „A fost un punct pe care trebuia să îl câștig. Îi mulțumim Simonei pentru dăruire și suporterilor. Le mulțumim, atât pot să spun”.

 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA 6-7, 6-3, 6-4 // Darren Cahill, reacție splendidă la final: „Meciul anului!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.