Liga 1

VIITORUL - FCSB 1-1 // Gigi Becali, o nouă reacție extremă, în direct la TV: „Parcă ar fi hipnotizați și drogați” » L-a luat la țintă pe Mihai Teja

Gigi Becali a declanșat un nou val de acuze la adresa propriilor jucători // FOTO: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 April 2019

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a criticat din nou jucătorii după ce roș-albaștrii au remizat în deplasare cu Viitorul, 1-1, și s-au îndepărtat și mai mult de titlu. 

„Nu știu ce se întâmplă, poate e vorba de antrenamente, de pregătire. Nu avem stabilitate, nu avem nimic. Dacă nu batem copii de 17 ani, atunci pe cine batem? Eu nu mai înțeleg nimic. Nu contest, am jucători valoroși, dar parcă dorm pe teren. Parcă sunt hipnotizați și drogați. Voi n-ați văzut? Coman trebuia scos după un sfert de oră, a pierdut toate mingile”. 

Latifundiarul nu l-a menajat nici pe Mihai Teja: „Niciodată n-am fost atât de slabi. Înainte, se vedea valoarea noastră pe finalurile de campionat, când trebuia să câștigăm meciuri. Acum, nu știu ce se întâmplă. De când a venit Teja, ăștia (n.a - jucătorii) nici nu mai stau în ghete! Poate n-are nici metode. Niciodată n-am fost atât de slabi și adormiți”.

Vezi și: VIDEO Mihai Teja, întrebat direct despre demisie! Cum a reacționat antrenorul celor de la FCSB

„Nu mi-am pierdut speranța la titlu pentru că CFR Cluj e la rândul ei slabă” Gigi Becali, finanțator FCSB, în această dimineață

 

Vezi și: VIDEO Gică Hagi, plan REVOLUȚIONAR! Propune o alianță a șefilor din Liga 1: „Trebuie să mergem la UEFA, să primim și noi 30 de milioane de euro!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.