Liga 1

VIITORUL - FCSB 1-1 / VIDEO Gică Hagi, conferință de presă maraton: mesaj superb pentru Halep, jucătorul de la FCSB pe care l-ar transfera + detalii despre mutarea lui Ianis

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday, 22 April 2019

După Viitorul - FCSB 1-1, Gică Hagi a ținut o conferință de presă maraton. A durat mai bine de 35 de minute și s-a terminat după miezul nopții. 

„Regele” a atins subiecte multiple: de la performanța remarcabilă a Simonei Halep la Fed Cup până la transferul lui Ianis Hagi sau la comportamentul fanilor de la Ovidiu.

...despre Ianis Hagi: „Crește ca toți ceilalți. Acum are și ritm, arată bine meci de meci. În proporție de 99 % va pleca la vară. Așa sper. Încă nu au existat negocieri”.

...despre Simona Halep: „Să ne bucurăm de ea. Mai avem un sportiv care e numărul 1 în lume la ce face. Trebuie să ne lăudăm, să ieșim pe stradă și să strigăm că suntem români. Sportul e o religie!”

...despre injuriile fanilor la adresa lui Benzar: „Bineînțeles că le-am făcut semn să se oprească. La mine în stadion trebuie să țină cu echipa noastră, dar să nu înjure adversarul. Ești cu noi, cânți, dar nu jignești jucătorul altora. Mai ales că Benzar este de-al casei, e plecat de aici”.

....despre Nedelcu și ceilalți jucători cumpărați de FCSB de la Viitorul: „Dacă aș avea bani mulți, stați liniștiți că l-aș cumpăra înapoi pe Nedelcu. El și Băluță se vor bate pentru titlul de cel mai bun mijlocaș român. Totul e din punct de vedere mental. Dacă nu ai un mediu bun, nu poți reuși lucruri pozitive. El trebuie ajutat, împins de la spate. De jucătorii mei s-a vorbit numai de rău. Nu știu cine a avut interese să le scadă valoarea. Nedelcu e titular la naționale, Coman câștigă meciurile, Benzar joacă meci de meci, Tănase e cel mai bun”.

Vezi și: 

VIDEO Gică Hagi, plan REVOLUȚIONAR! Propune o alianță a șefilor din Liga 1: „Trebuie să mergem la UEFA, să primim și noi 30 de milioane de euro!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.