Liga 1

VIDEO + FOTO Când Dinamo nu poate, rezolvă arbitrul » Dima le-a refuzat moldovenilor un penalty și nu l-a eliminat pe Ndiaye, care a marcat golul victoriei

+9 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 22 April 2019

Dinamo a câștigat meciul cu FC Botoșani de pe teren propriu, scor 1-0, Unicul gol al „câinilor” a fost înscris de Mamoutou N'Diaye, cu o lovitură de cap în minutul 88.  Formația lui Mircea Rednic n-a făcut un joc strălucit, dar s-a impus cu un gol înscris dintr-o fază fixă.

Click AICI pentru live+statistici

Click aici pentru VIDEO!

Mircea Rednic și-a dorit mult o revanșă pentru înfrângerile din sezonul regulat: „Botoșaniul a părut atunci că are drept unic obiectiv să ne încurce pe noi. Ne-a spulberat ultimele speranțe la play-off. Și acum am un os în gât”. (Vezi aici clasamentul actualizat din play-out!)

„Câinii” au recepționat mesajul antrenorului, însă cu un „regizor”, Nistor, destul de precipitat, până la pauză au bifat doar jumătăți de ocazii, cu Montini și Papazoglou în prim-plan.

Moldovenii n-au stat nici ei cu mâinile-n sân, replicând prin șarje tăioase și „capul” lui Papa. Ba ar fi trebuit să primească un penalty, când Patache, lansat de Fulop, a fost agățat în careu de Grigore (18).

La reluare, deși era de așteptat ca „haita” lui Rednic să mărească presiunea asupra careului advers, cea care a legat jocul mai bine a fost trupa lui Ciobotariu. O consecință și a duelului de la mijlocul terenului, Nistor - Fabbrini, câștigat de italian.

Finalul a fost al arbitrului Iulian Dima și al lui Ndiaye. Cu un „galben” în cont, malianul lui Dinamo a făcut două faulturi ce ar fi trebuit penalizate cu cartoane de aceeași culoare, dar „centralul” l-a iertat de fiecare dată. Și tocmai Ndiaye a marcat golul victoriei!

VEZI AICI CLASAMENTUL DIN PLAY-OUT:

***

Dinamo - FC Botoșani 1-0 (N'Diaye 88)

Echipele de start:

DINAMO: Mandanda - Dussaut, R. Grigore, Mallo, N. Aliji - Zenke, N'Diaye, Nistor, Sorescu - Montini, Papazoglou
Rezerve: Muțiu, Ciobotariu, N. Jaadi, Kabashi, Șerban, Cristovao, D. Popa
Absenți: R. Jaadi (suspendat), I. Filip, Klimavicius (accidentați)
Antrenor: Mircea Rednic

BOTOȘANI: Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Holzmann - E. Papa, J. Rodriguez - Fabbrini, Ongenda, Golofca - L. Fulop
Rezerve: E. Pap, L. Buș, Pițian, Târșa, M. Roman, Karaboue, Oaidă
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Suporteri: 1280

Arbitru: Iulian Dima / A1: Bogdan Gheorghe / A2: Daniel Hulubei / Observator: Alexandru Deaconu

 

Vezi AICI rezultate + programul etapei a 6-a din play-out

Vezi și: Mircea Rednic, savuros înainte de duelul cu FC Botoșani: „În play-off, muzică, flori multe, kurtos. La noi, se aruncă în mititei” » Poanta zilei: „Așteptăm să luam VAR la mâna a doua?!” :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.