Liga 1

Edson: „Să joc”

Articol de Radu Romanescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nemulţumit că e rezervă, portughezul Edson a răbufnit ieri

Sosirea jucătorilor Opriţa şi Zaharia l-a scos din primul "11" pe atacantul portughez Edson Rolando da Silva (24 de ani), altădată unul dintre favoriţii lui Marius Lăcătuş la UTA. Vîrful s-a mai contrat cu "Magiun" şi în toamnă, cînd acesta din urmă i-a reproşat că a solicitat să joace cînd nu era încă refăcut după o accidentare.

"Eu nu vreau să fiu înţeles greşit, dar m-am pregătit toată iarna. Am făcut cantonamente, dar am rămas pe margine! Nu cred că e corect faţă de mine", a răbufnit Edson. "Eu vreau să joc. Mă voi pregăti, aşteptînd o şansă", a adăugat fotbalistul.

Cu două zile înaintea meciului de la Cluj, scor 2-2 cu "U", "Magiun" a declarat că Opriţa şi Robert Iacob nu vor fi în primul "11", pentru că au sosit de prea puţin timp la echipă. Totuşi, nu şi-a respectat principiul şi în cazul lui Zaharia, care a fost titular deşi a ajuns în cantonamentul "Bătrînei Doamne" cu numai o zi înaintea meciului.

"De abia aştept ca Edson să marcheze 20 de goluri, să iau pe el 1,5 milioane de euro. De ce n-a marcat cînd i s-a oferit şansa să joace?"
Nicolae Bara, preşedinte UTA

"De la noi, pleacă antrenori numai la Steaua. Nu va ajunge Marin Barbu la Pandurii"
Nicolae Bara, preşedinte UTA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.