Tenis

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // Horia Tecău, mesaj pentru echipa de Fed Cup și Florin Segărceanu: „Noi, restul, ce hotărâm să facem?”

Simona Halep salută echipa României de Fed Cup // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 aprilie 2019

România a pierdut semifinala Fed Cup cu Franța, scor 2-3. Horia Tecău, 34 de ani, locul 25 ATP la dublu, a avut un mesaj pentru jucătoarele României.

  • Rezultatele zilei decisive: Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Garcia, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4.
  • Irina Begu, accidentată în final, a pierdut înfruntarea cu Pauline Parmentier, scor 3-6, 6-2, 2-6. 
  • Halep și Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Horia Tecău, unul dintre cei mai importanți componenți din echipa de Cupa Davis a României, a avut un mesaj emoționant pentru jucătoare. Acesta a lăudat atitudinea echipei, dar și pe antrenorul Florin Segărceanu.

„Ce am văzut în weekend la Rouen a fost mai mult decât tenis... A fost suflet, pasiune, atitudine, dăruire, asumare, responsabilitate. Asta este deja o mare victorie!

Ca sportiv, sunt inspirat de dăruirea acestei echipe, de efortul Simonei, care și-a luat rolul de lider si a luptat cu tot ce a avut! De efortul întregii echipe! Antrenorul din mine e inspirat de calmitatea, asumarea și prezența lui Florin Segărceanu! Ce echipă a format!

Unele înlocuite, altele accidentate, trăind momentul și susținându-se până la capăt. Își doreau să fie acolo una pentru cealaltă. Mare lucru! Și, nu în ultimul rând, ca suporter, am fost inspirat de susținerea neobosită, necondiționată a unui grup de suporteri «uriași», la Rouen și peste tot în lume. Ați ridicat standardul!

Noi, restul, ce hotărâm să facem? Ce luăm din această experiență? Cu ce atitudine continuăm? E doar alegerea noastră!”, a fost mesajul postat de Tecău pe Facebook.

Vezi și: 

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 3-2 // VIDEO + FOTO Planul de maestru prin care Julien Benneteau a scos-o pe Simona Halep din ritm! L-a dezvăluit abia acum

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.