Liga 1

Nicolae Dică, atac la Mihai Teja după ce FCSB a ajuns la 5 puncte de CFR Cluj » Ce îi reproșează celui care i-a luat postul

Nicolae Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 aprilie 2019

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre echipa roș-albastră și a criticat modul în care Mihai Teja a abordat meciul cu CFR Cluj, terminat la egalitate, 0-0. 

Steaua trebuia să riște mai mult în meciul cu CFR Cluj. Dacă ar fi câștigat, ar fi avut șanse mai mari la câștigarea campionatului. Dar a preferat să nu riște. Cei de acolo au mers pe un rezultat de egalitate și pe premisa că rămân la 3 puncte CFR Cluj. S-au gândit că poate se mai încurcă CFR-ul și ei vor câștiga.

Steaua trebuia să riște, să își asume mai multe riscuri. Avea nevoie să câștige acel joc, dar s-a mulțumit cu acel egal”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

 „Dacă și-ar pune ambiția, patronul l-ar aduce pe Ianis la FCSB. Cred că Viitorul l-ar vinde. E un club care crește jucători și trăiește din vânzare lor” Nicolae Dică

Nicolae Dică a antrenat-o pe FCSB între mai 2017 și decembrie 2018, când a fost înlocuit cu Mihai Teja. A terminat pe locul 2 sezonul trecut, când a calificat echipa în primăvara Europa League. Când a fost demis, FCSB se afla pe locul 2, la șase puncte de CFR Cluj, cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat.

Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali, gata să îl trimită pe Nedelcu pachet la Viitorul: „Îl vrea Hagi? Negociem la vară”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.