Liga 1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0 // Explicația lui Mircea Rednic pentru tribunele goale: „Game of Thrones o sabotează pe Dinamo” :D » Acuză și sistemul din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 aprilie 2019

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre asistența scăzută de la victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, și a spus că fanii au preferat să urmărească serialul Game of Thrones, al cărui al doilea episod a fost difuzat azi de la ora 20:00.

„Au venit aceeași 1.000 de fani. Alții au preferat să stea acasă, să se uite la televizor. Sau la al doilea episod din Game of Thrones, că am văzut că a apărut. Sunt fan al serialului, da”, a declarat Mircea Rednic la TV Telekom Sport.

1.280a anunțat Dinamo că au fost prezenți la meciul cu FC Botoșani

Mircea Rednic a criticat sistemul Ligii 1

Mircea Rednic e nemulțumit și de sistemul Ligii 1, cerând ca echipa care câștigă play-out-ul să joace un meci de baraj cu echipa de pe locul 4 din play-off pentru un loc în cupele europene.

„Spuneți-mi un meci din play-out care să te facă să te uiți până la final. Dar ăsta e sistemul din România. Era mai interesant ca locul 1 din play-out să joace un meci de baraj cu ultimul loc din play-off care merge în Europa acum. Toată lumea se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar cine a scăpat nu mai are treabă”, a spus Rednic.

Mircea Rednic: „Jocul nu are cum să fie bun dacă schimb 3-4 jucători”

Mircea Rednic a vorbit și despre meciul cu FC Botoșani și despre jocul elevilor săi.

„Am luat 3 puncte și am dat șansa unor jucători să mai prindă minute. Au fost momente bune de joc, dar pe final au fost emoții. Jocul nu are cum să meargă dacă la fiecare meci schimbi 3-4 jucători. Dar mă interesează punctele. Jucătorii nu au de ce să fie supărați. Le-am explicat că în această perioadă voi da șanse tuturor. Sper să nu mai avem teamă de retrogradare și să dau șansa și celor tineri, care s-au antrenat în ultima perioadă cu noi.

Botoșani a avut la meciul retur din sezonul regulat un arbitraj foarte bun. Și noi am avut un henț în careu. Nu cred că din cauza arbitrajului a pierdut meciul”, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

 „Decizia mea în cazul lui Atmane a fost luată. Sper să găsim o soluție ca să nu mai piardă vremea pe aici”Mircea Rednic

Vezi și:

FOTO Iulian Dima, eroare după eroare în Dinamo - Botoșani! L-a iertat de două ori în trei minute de eliminare pe N'Diaye, care a marcat golul victoriei

FOTO Fază controversată la Dinamo - Botoșani! Moldovenii au cerut penalty

Citește AICI cronica meciului Dinamo - FC Botoșani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.