Liga 1

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0 // Note GSP: „Vedetele” Montini, Zenke și Papazoglou, printre cei mai slabi de pe teren + arbitrul Iulian Dima, REPETENT!

Mattia Montini a făcut un nou meci dezamăgitor pentru Dinamo // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 April 2019

Dinamo s-a impus luni seara pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-0, după un meci modest, fără ocazii, în fața unui stadion aproape gol. 

Click AICI pentru statistici de la Dinamo - FC Botoșani

Nu mai puțin de cinci jucători ai dinamoviștilor au primit nota 5 aseară.  Ricardo Grigore, Simon Zenke, Mattia Montini, Athanasios Papazoglou și Nabil Jaadi nu au avut realizări și au fost ușor anihilați de defensiva oaspeților. 

Cea mai mare notă din echipa lui Dinamo a fost luată de Mamoutou N'Diaye, autorul golului din minutul 88. Jucătorul din Mali ar fi trebuit însă să fie eliminat în prealabil.

Iulian Dima a făcut meciul praf

Centralul Iulian Dima a luat o serie de decizii în favoarea lui Dinamo: nu a acordat un penalty în prima repriză și l-a iertat de două ori de eliminare pe N'Diaye după pauză. El a primit 4 din partea Gazetei, iar la finalul meciului a fost acuzat de viciere de rezultat de către Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor. 

De la oaspeți, cel mai bun jucător a fost italianul Diego Fabbrini, recompensat cu 7 de reporterii GSP. 

Vezi și: Explicația lui Mircea Rednic pentru tribunele goale: „Game of Thrones o sabotează pe Dinamo” :D » Acuză și sistemul din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.