Liga 1

GALERIE FOTO EXCLUSIV Dinamo, ia lecții de la PAOK! » Idee pentru stadionul „multifuncțional” al „câinilor”: ce plan are patronul Ivan Savvidis

+9 Foto
foto: Eduard Apostol, GSP

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 23 aprilie 2019

Dinamo a derulat o întreagă telenovelă legată de noul stadion din Ștefan cel Mare. Acum doi ani, a demarat ideea unei arene fără pistă, între timp s-a mai estompat din această idee, dorindu-se neapărat un stadion nou, cum o fi el. 

Mai ales că oficialii CS Dinamo - administratorul arenei din partea Ministerului de Interne - au anunțat că ei sunt interesați de a ridica un stadion „multifuncțional”, nu neapărat fără pistă, care să încadreze și alte secții sportive ale grupării.

Oricum, sunt doar vorbe, sursele Gazetei Sporturilor afirmând că sunt șanse minime să înceapă prea curând construirea visului dinamovist. Mai ales că iar s-a amânat răspunsul Primăriei municipiului București referitor la PUZ (n.a - plan urbanistic zonal). Și mai trece o lună și încă o lună...

Ca o comparație, stadionul lui PAOK, „Toumba”, 28.000 de locuri, acolo unde evoluează campioana PAOK Salonic, a fost dat spre folosință în 1959 și are de jur împrejur săli destinate diverselor ramuri sportive ale clubului.

Recent, echipa de volei masculin a celebrat câștigarea unui nou trofeu. La parterul stadionului, în diverse zone sunt secțiile de sporturi de contact. Una lângă cealaltă. Plus un supermarket pentru fani și pentru cetățenii care stau în aria „Toumba”.

După alte renovări de dată recentă, legendarul stadion elen și-a cam trăit momentele ei de glorie. Ivan Savvidis vrea să construiască un nou stadion, modern, s-au găsit și investitori, iar acesta să aibă cel puțin 40.000 de locuri. Chiar pe locul celui vechi!

Vezi și: EXCLUSIV Răzvan Lucescu despre cum a trăit primul titlu de campion, cu PAOK: „Voiam să-mi iau ghiozdanul și să fug! Simt că pot călca pe nori”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.