Diverse

UPDATE VIDEO Ilie Năstase, gest lipsit de fair-play filmat în Piața Victoriei: cum a ales să se răzbune pe Traian Băsescu, rival la alegerile europarlamentare + încă o reacție dură

Ilie Năstase se răzbună pe afișul electoral cu Traian Băsescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 aprilie 2019

Ilie Năstase (72 de ani), candidat la alegerile europarlamentare din partea UNPR, partidul condus de Gabi Oprea, a fost protagonistului unui gest incredibil, devenit între timp viral pe rețelele de socializare. Fostul jucător de tenis a ales să ducă rivalitatea politică cu Traian Băsescu și PMP la un nivel care nu-i face cinste. 

Mai exact, Năstase a fost filmat în Piața Victoriei în timp ce vărsa un pahar de cafea peste un afiș electoral cu Traian Băsescu, primul de pe lista PMP-ului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. 

UPDATE 15:00

Amenințat că va fi dat în judecată, Ilie Năstase a lansat un atac devastator la adresa lui Traian Băsescu. 

„Era chipul lui Băsescu pe panou? Nici nu mi-am dat seama. Au zis că sunt golan? Păi golănie e ce a făcut Băsescu cu sloganul «Să trăiţi bine». Cu navele, când le-a luat, nu a fost golănie? Acum nu mai are ţara nimic! Când era la Primărie şi şi-a luat apartamentul nu a fost golănie?! Dar când a tăiat pensiile a fost golan?

Vor plângeri, le dau plângeri. O să îi fac câte una pentru fiecare chestie. Ar trebui să fie bucuros că am auzit că îi vine logodnica acasă în ţară”, a reacționat Ilie Năstase, potrivit Fanatik

„Nu e un simplu golan”

Gestul lui Ilie Năstase a fost aspru taxat de Cristian Petrescu, membru în PMP și un apropiat al fostului președinte Traian Băsescu. 

„Nu, nu este un simplu golan. Este un golan, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decență, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.

PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare Golan.#IlieGolănie”, a scris Cristian Petrescu pe pagina sa de Facebook. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.