Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Lovitură de teatru la Dinamo! Horia Sabo vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță: primele informații de la tratative

Horia Sabo e tentat să investească la Dinamo

Articol de Victor Vrînceanu  —  marţi, 23 aprilie 2019

Horia Sabo, omul care a fost în fruntea lui Poli Iași în acest sezon, e gata pentru o mișcare importantă în fotbalul românesc. Pe făraș la clubul din „Copou”, acesta e interesat să investească la Dinamo, el întâlnindu-se deja cu Ionuț Negoiță, finanțatorul „câinilor”. 

Potrivit surselor GSP.ro, Sabo s-a văzut zilele trecute cu Ionuț Negoiță și Vali Gheorghiță, avocatul clubului  din „Ștefan cel Mare”. 

Azi, la GSP Live, Horia Sabo a fost întrebat de jurnalistul Costin Ștucan cu privire la acest subiect. Sabo nu a confirmat și nici nu a infirmat informația, însă a mărturisit că „Dinamo e o echipă interesantă”.

 

Reticent în emisiune, omul de afaceri din anturajul Anamariei Prodan e însă mult mai hotărât în discuțiile private pe care le-a avut până acum. El vede în Dinamo un business cu potențial și e tentat să investeasă la roș-albi, purtând deja prima rundă de tratative cu Ionuț Negoiță, mai spun sursele GSP.ro. 

Sabo, conflicte cu toată lumea la Iași

Horia Sabo a intrat în fotbal în urmă cu un an, când a ajuns în fruntea clubului Poli Iași. A urmat o serie de scandaluri explozive cu o parte din staff-ul echipei, dar și cu primarul orașului Mihai Chirica, iar acum șansele de a fi îndepărtat din club sunt extrem de mari. 

Vezi și: VIDEO Horia Sabo, detalii despre cum se punea totul la cale în camera primarului: „Vrea să fie și prieten, și dușman în același timp”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.