Tenis

WTA ISTANBUL // Mihaela Buzărnescu, victorie după dezamăgirea din Fed Cup + Sorana Cîrstea a câștigat duelul 100% românesc: scor incredibil după ce a pierdut primul set

Mihaela Buzărenscu // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 aprilie 2019

Mihaela Buzărnescu (30 WTA) zâmbește din nou! Aflată la primul meci după înfrângerea cu Caroline Garcia din Fed Cup, Miki  s-a calificat în optimi la turneul WTA de la Istanbul după victoria în două seturi reușită contra israeliancei Julia Glushko (129 WTA), scor 6-4, 6-4, după o oră și 37 de minute de joc. 

Favorită doi la turneul din Istanbul, Mihaela Buzărnescu a început dominant meciul și s-a distanțat rapid la 5-2. Deși a ezitat și a pierdut un break dintre cele două pe care le obținuse, Buzărnescu a închis până la urmă manșa, scor 6-4. 

Setul secund a fost mai echilibrat. Buzărnescu și Glushko au făcut un schimb de break-uri la începutul setului, dar jucătoarea noastră a ieșit la suprafață în momentele echilibrate. A făcut break la 4-4 și a închis manșa, asigurându-și calificarea în turul următor. 

În optimi, Buzărnescu o va întâlni pe rusoaica Margarita Gasparyan (72 WTA), care a trecut în primul tur de suedeza Johanna Larsson (92 WTA), scor 7-6 (6), 4-6, 6-3.

Irina Bara, eliminată de Sorana Cîrstea

Tot la Istanbul, a avut loc azi duelul 100% românesc dintre Sorana Cîrstea (97 WTA) și Irina Bara (186 WTA).

Deși a pierdut setul inaugural cu 2-6, Sorana Cîrstea a fost dominantă până la final și nu a mai cedat nici măcar un game, reușind să se impună cu 6-0, 6-0, după o oră și 53 de minute de joc.

Cîrstea va juca în optimi cu învingătoarea partidei Viktoria Kuzmova (44 WTA) - Barbora Strycova (47 WTA).

Vezi și: VIDEO Simona Halep s-a retras de la Stuttgart » Ce program are în perioada următoare + declarații optimiste înainte de Roland Garros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.