Liga 1

A fost aprobat PUZ-ul pentru noul stadion al lui Dinamo » Se va construi pe vechiul Velodrom

Velodromul din incinta complexului din Ștefan cel Mare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 April 2019

Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo, care va fi construit pe locul velodromului.

Noua arenă va fi amplasată pe un teren cu o suprafață de 39.000 mp și va avea mai multe spații comerciale și spații de parcare, anunță TV Digi Sport.

Clubul Sportiv Dinamo a depus la CNI documentația pentru realizarea noului stadion. În prezent, au fost contractate lucrările de realizare a studiilor de prefezabilitate și fezabilitate. Pentru ca cele două studii să fie realizate, trebuie suplimentată suprafața de teren pusă la dispoziție pentru respectarea prevederilor UEFA și ISU.

PUZ-ul a fost acceptat după ce s-a stabilit ca înălțimea clădirilor să nu depășească 30 de metri, reprezentând subsol+parter+2 etaje.

Conform unei declarații mai vechi a viceprimarului Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, noua arenă ar urma să fie fără pistă și să coste aproximativ 30 de milioane de euro. 


Foto: Digi Sport

Mircea Rednic, antrenorul „câinilor” anunța în urmă cu două săptămâni: „Mai mult ca sigur, vom juca toate meciurile pe Arena Națională în sezonul următor. Am cumpărat deja două loje de acolo”.

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Lovitură de teatru la Dinamo! Horia Sabo vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță: primele informații de la tratative

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.