Box

VIDEO Vasile Cîtea, președintele Federației de Box, reacție agresivă la adresa unui protestatar, la mitingul din Iași al lui Liviu Dragnea

+4 Foto
Vasile Cîtea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 aprilie 2019

Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box și membru PSD, se află în centrul unui scandal la Iași. 

Sâmbătă, Vasile Cîtea, deputat PSD, a avut un schimb dur de replici cu mai mulți protestatari și l-ar fi înjurat pe unul dintre aceștia, la mitingul electoral organizat de Liviu Dragnea în Iași. 

Mai mult, potrivit Aktual24.ro, Cîtea ar fi fost la un pas să-l lovească pe unul dintre cei care au protestat la vizita lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă.

 „Du-te în m****i m***i! Ce v-am furat eu? Ce ți-am luat eu ție?”, le-ar fi spus Cîtea celor care protestatau agresiv și care l-au numit „bandit” și „pușcăriaș”. 

Pe filmare nu se aude momentul în care Cîtea înjură, dar la minutul 01:50 șeful FR Box face o mișcare agresivă cu brațul stâng, încercând parcă să-i dea peste mână unui protestatar: 

„De ce plecați ca niște șobolani? Slugă proastă! Jegoșilor! Ce ați făcut pentru Moldova? V-ați tuns toți ca pușcăriașii”, au fost unele dintre mesajele oamenilor din mulțime pentru Vasile Cîtea și Tudor Ciuhodaru.

  • Vasile Cîtea, 55 de ani, este fost pugilist, având 6 victorii în carieră, dintre care una prin KO, 3 înfrângeri și un egal. Este președinte al FR Box din ianuarie 2016.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.