Liga 1

Cristi Borcea rămâne în închisoare! Magistrații au respins cererea de eliberare condiționată a fostului finanțator dinamovist

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 aprilie 2019

Cristi Borcea (49 de ani), fostul finanțator de la Dinamo, va rămâne în închisoare, după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins cererea de eliberare condiționată. Decizia nu e definitivă.

„Respinge ca nefondată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian, în prezent deţinut în Penitenciarul Bucureşti - Jilava. Stabileşte termen de reiterare a cererii de liberare condiţionată după data de 02.09.2019”, se arată în motivarea magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5.

Astfel, Borcea va putea formula o nouă solicitare pentru eliberarea condiționată abia în luna septembrie.

Fostul finanțator dinamovist a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare pe 8 februarie 2019 în dosarul retrocedării plajelor în care a fost implicat și Radu Mazăre, fostul primar al Constanței.

Borcea a mai fost închis în Dosarul Transferurilor, fiind condamnat în martie 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare. Acesta a fost eliberat în iulie 2018, după ce a scris mai multe cărți și a muncit după gratii.

Citește și:

Cristi Borcea, condamnat DEFINITIV la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor! Un alt fost acționar al lui Dinamo condamnat tot cu executare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.