Liga 1

Gigi Becali s-a păcălit singur: l-a masacrat pe Florinel Coman, dar a fost peste Ianis Hagi!

Gigi Becali

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  Thursday, 25 April 2019

FCSB. Parametrii de joc ai atacantului Florinel Coman, 21 de ani, au fost peste cei ai mijlocașului ofensiv Ianis Hagi, 20 de ani, în meciul Viitorul - FCSB 1-1, în care Gigi Becali a ordonat din fața televizorului ca atacantul să fie scos de pe teren imediat după startul reprizei secunde.

Florinel Coman e vinovatul de serviciu la FCSB în acest sezon. Aproape de fiecare dată când jocul întregii echipe nu funcționează și nici rezultatul nu e favorabil, cel sacrificat e fostul atacant al Viitorului.

La fel s-a întâmplat și în disputa de duminică, de la Ovidiu, când Coman a fost scos de pe teren la 6 minute după startul reprizei secunde.

Decizia a fost una extrem de surprinzătoare, având în vedere că nu a fost cauzată de o problemă medicală și a părut să-i aparțină exclusiv patronului, a cărui imixtiune inclusiv în rolul antrenorului de a efectua modificările a fost dezvăluită și în spațiul public.

Scoaterea lui de pe teren l-a determinat pe Coman să răbufnească și să aibă gesturi prin care și-a exprimat nemulțumirea.

A refuzat să mai rămână pe bancă, deși mai erau de disputat 40 de minute din meci, și-a luat geaca și a plecat la vestiare.

Totuși, parametrii de joc pe care Coman i-a avut nu doar că n-au fost slabi, dar într-o comparație cu Ianis Hagi, fotbalist pe care Becali l-a lăudat inclusiv după meciul direct și pe care ar fi dispus să-l cumpere, au fost chiar superiori. Deși a jucat cu 40 de minute mai puțin, Coman a tras mai multe șuturi la poartă, a driblat mai mult și a câștigat mai multe dueluri decât fiul lui Gică Hagi.

 

Egalul lui Tase și peste Man!

Coman stă bine nu doar într-o dispută cu Ianis și, astfel, reacția lui din momentul schimbării e îndreptățită, dar chiar și într-o comparație cu colegii săi din linia de 3 din spatele lui Hora și apoi Gnohere, Florinel nu cu nimic mai prejos. Și aici comparația e disproporționată din start din cauza minutelor bifate.

Coman a avut o repriză și un pic, Man și Tănase au fost integraliști. Dar chiar și așa, randamentul lor, mai ales la volumul total al șuturilor și al driblingurilor, a fost sub cel al lui Coman.

10 goluri a marcat Coman în acest sezon, în toate competițiile, fiind al doilea golgeter al echipei, după Gnohere, care are 18

Citește și:

Dezvăluiri din vestiar: în plină luptă cu CFR, FCSB acuză tensiuni interne » Mesajul alarmant al unui jucător
AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.