Tenis

Simona Halep, după ce a fost comparată cu Naomi Osaka: „Eu nu m-am chinuit ca număr 1 mondial”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 aprilie 2019

Simona Halep, locul 2 WTA, 27 de ani, încearcă să revină pe locul 1 WTA, poziție ocupată în prezent de japoneza Naomi Osaka, 21 de ani.

Jurnaliștii nemți de la Eurosport eu făcut o comparație între cele două jucătoare și cum s-au comportat după ce au devenit lider mondial. Simona Halep a recționat și a spus că nu poate fi comparată cu Naomi Osaka.

„Pot spune că nu m-am chinuit după ce am devenit numărul 1 în clasamentul mondial. Anul 2018 a fost mai bun decât 2017. Pentru mine a fost o mare fericire, am fost încântată ca am fost capabilă de o asemenea reuşită.

Nu mă pot compara cu Osaka. Ea are sentimentele ei, total diferite. Eu m-am simţit cu adevărat fericită pe primul loc şi voi fi la fel dacă voi mai ajunge în această poziţie”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport, potrivit Mediafax.

185 de punctesunt între Naomi Osaka (5.967) și Simona Halep (5.782)

Naomi Osaka: „Mi-a trecut glonțul pe la ureche”

Naomi Osaka, liderul WTA, a avut o reacție sinceră la aflarea veștii că Simona Halep (2 WTA) a decis luni să se retragă de la turneul de la Stuttgart.

 „Sper să se însănătoşească. Cred că este afectat şi turneul, pentru că este o jucătoare grozavă pe zgură. Mă influenţează şi pe mine, deoarece era foarte aproape de mine (n. r. - în clasamentul WTA). Mi-a trecut glonţul pe la ureche”, a spus Osaka, potrivit WTA Insider.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Simona Halep a revenit în România, s-a supărat și a plecat în timpul interviului de pe aeroportul Otopeni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.