Diverse

VIDEO Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare! Decizia poate fi atacată

Romina Rotariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 aprilie 2019

Romina Rotariu (33 de ani), fiica lui Iosif Rotariu (57 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale, a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare de către prima instanță, după ce în vara anului trecut a agresat un copil de doi ani la creșa unde lucra.

Decizia instanței nu e una definitivă, Romina Rotariu putând contesta hotărârea la instanța superioară, anunță Libertatea. Fiica lui Roti trebuie să plătească și despăgubiri în valoare de 100.000 de euro

Incidentul s-a petrecut vara trecută, când Romina Rotariu a lovit un copil de doi ani până i-a fracturat piciorul la creșa din Timișoara unde era angajată. Fiica lui Iosif Rotariu și-a justificat derapajul spunând că a avut o criză de diabet.

Cum a explicat Iosif Rotariu ieșirea nervoasă a fiicei sale 

 

Invitat în luna martie la GSP Live, Iosif Rotariu a încercat să-i găsească circumstanțe atenuante fiicei sale: „Puneți-vă în situația mea! Sunt foarte afectat, fata mea e și bolnavă de diabet. A fost o criză diabetică, se întâmplă să aibă anumite reacții cei care au această boală. S-a mediatizat foarte mult, dar copilul a fost bruscat, nu bătut”. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Durerea lui Iosif Rotariu după ce fiica cea mare a brutalizat un copil de 2 ani: „Am nopți nedormite de când s-a întâmplat asta”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.