Liga Campionilor

Instagramul l-a costat! Neymar, suspendat 3 etape în Liga Campionilor, deși n-a fost pe teren

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 April 2019

Brazilianul Neymar a fost suspendat de UEFA pentru trei meciuri, după ce în data de 6 martie i-a insultat pe arbitrii meciului PSG-Manchester United, scor 1-3, din 16-imile Ligii Campionilor.

„Neymar a insultat oficialul meciului Paris Saint-Germain - Manchester United și, conform regulamentului disciplinar al UEFA, Comisia de Disciplină a decis suspendarea jucătorului pentru 3 meciuri în competițiile UEFA”, scrie site-ul forului european.

Neymar va fi suspendat în primele 3 meciuri ale lui PSG din grupele Ligii Campionilor, din sezonul viitor.

Totul a pornit de pe Instagram

Fotbalistul, accidentat, a urmărit acea partidă din tribunele stadionului Parc des Princes, iar în ultimele minute a coborât la marginea terenului unde l-a întâlnit pe arbitrul central, care venise la margine pentru a urmări imaginile de pe sistemul VAR.

„Centralul” a acordat un penalty la hențul lui Presnel Kimpembe, din care Rashford a marcat golul lui United, care a dus la eliminarea parizienilor din Liga Campionilor.

Brazilianul Neymar a criticat dur decizia arbitrului pe Instagram: „Este o rușine. Să pui patru tipi care nu înțeleg fotbalul să analizeze o fază. Cum trebuia să își țină mâinile la spate? Nu a existat penalty! Duceți-vă-n ***”. A fost suficient pentru ca UEFA să-l suspende.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.