Liga 1

VIDEO Întâmplare fabuloasă cu legendarul Dan Păltinișanu: „Omoram țânțari cu perna și mergeam pe burtă să iau sticla de vin”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 aprilie 2019

Iosif Rotariu, 57 de ani, a povestit la GSP LIVE o întâmplare incredibilă dintr-un cantonament al lui Poli Timișoara, când evolua în aceeași echipă cu legendarul fundaș Dan Păltinișanu. 

VIDEO cu relatarea lui Iosif Rotariu: 

 

„Eram la Poli Timișoara, aveam 17 ani, am mers în cantonament la Buziaș. Eram al 19-lea jucător al echipei. Dan Păltinișanu era căpitanul echipei, stătea singur în cameră, nu voia să stea cu cineva. Până la urmă am stat eu cu el, fiind al 19-lea jucător.

La 03:00 dimineața el nu dormea, fuma. M-a întrebat ce fac, mi-a zis să omor țânțari cu perna pe la trei dimineața. Apoi, mi-a zis să cobor să iau ceva de jos. Coboram pe scări pe burtă, de teamă să nu mă audă antrenorii. Am luat sticla de vin, m-am întors tot pe burtă în cameră și i-am dus-o. Înainte, jucătorii cu experiență erau foarte agresivi, atât verbal cât și fizic. Nu prea acceptau jucători tineri.

A fost și un lucru bun că am stat cu Dan Păltinișanu în cameră. Niciun alt jucător nu îmi reproșa ceva la antrenamente, eram protejatul căpoitanului echipei. Asta m-a ajutat, am prins încredere în mine, știam că nu-mi zice nimeni nimic”, a povestit Iosif Rotariu, la GSP Live.

Ca jucător, Rotariu a evoluat la Politehnica Timișoara, Steaua, Galatasaray, Bakırköyspor, CFR Timișoara, Poli Timișoara, OFK Kikinda, Extensiv Craiova, FC Bihor și ASU Poli.

Dan Păltinișanu, jucătorul care a dat numele stadionului din Timișoara, a evoluat pentru Poli între 1973 și 1983.


Dan Păltinișanu

Vezi și:

VIDEO Tacklingul groazei, povestit în direct de Iosif Rotariu: “Mi-a spart ganglionii. Doctorul mi-a spus că dacă îmi punea talpa un pic mai sus puteam să mor”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.