Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV 3 schimbări majore pregătite de Bogdan Bălănescu: vrea să vândă lojele de pe Arena Națională și să televizeze amicalele

Articol de Victor Vrînceanu  —  Friday, 26 April 2019

DINAMO. Fostul secretar general Bogdan Bălănescu, 44 de ani, e noul număr unu de la Dinamo și e gata să facă trei schimbări majore în cadrul clubului din Ștefan cel Mare.

Poartă discuții pentru vânzarea lojelor

Faptul că Dinamo va juca pe Național Arena sezonul viitor este o certitudine, însă clubul trebuie să facă rost de bani pentru acest lucru, Ionuț Negoiță nefiind de acord să achite niciun leu.

Astfel, Bălănescu a avut mai multe discuții cu oameni de afaceri cărora le-a propus diverse abonamente la loje pe care să le achite în avans. Dacă planul directorului general va reuși, până va începe sezonul viitor, „câinii” vor avea chiria achitată pentru cel mai mare stadion din București.

Vrea să televizeze amicalele

O altă decizie pe care Bălănescu vrea să o ia este aceea ca partidele amicale pe care Dinamo le va disputa în cantonamentul de vară să fie televizate. Oficialul dinamovist încearcă să facă echipa cât mai vizibilă pentru a aduce înapoi suporterii la stadion, lângă echipă.

Paznic pentru Rednic

Bălănescu a fost însărcinat de Negoiță să supervizeze și transferurile pe care Mircea Rednic le va face în perioada următoare. Directorul general are rolul de a cântări propunerile contractuale pe care „Puriul” le va face și de a semna doar dacă consideră că acestea sunt avantajoase pentru club.


Bogdan Bălănescu

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo, înapoi la origini! „Câinii” pregătesc în culise o schimbare URIAȘĂ: come-back către cea mai bună perioadă din istoria clubului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.