Liga 2

VIDEO Bogdan Lobonț se apără după înfrângerea lui U Cluj: „Fotbalul românesc e obișnuit cu stilul sovietic! Eu știu unde vreau să ajung”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 aprilie 2019

Bogdan Lobonț, antrenorul Universității Cluj, a părut destul de relaxat la conferința de presă de după meciul pierdut în fața Ripensiei Timișoara, scor 2-3, cu un gol al bănățenilor venit în minutul 8 al prelungirilor. Tehnicianul a fost însă foarte dezamăgit de situația fotbalului românesc.

„Când am acceptat să vin aici (n.r. la U Cluj) am acceptat în primul rând pentru că eram convins de calitatea umană și fotbalistică a jucătorilor de aici. Universitatea Cluj m-a dorit aici pentru că sunt un altfel de antrenor față de stilul comunist cu care s-a obișnuit fotbalul românesc.

De 4 luni sunt aici. Eu sunt plecat din România de mulți ani. Fotbalul românesc e obișnuit în continuare cu stilul sovietic. Eu, Bogdan Lobonț, știu unde vreau să ajung și am să ajung. Timpul o va demonstra”, a declarat Bogdan Lobonț.


Antrenorul „Șepcilor Roșii” a vorbit și despre partida pierdută cu Ripensia:
„Am făcut greșeli individuale și am fost taxați. Greșelile au început de la mine. Cine-mi spune mie că nu putem ajunge în Liga 1 de la baraj? În fotbalul de astăzi cine greșește mai puțin câștigă. Sunt convins că din aceste greșeli învățăm cu toții. Suporterii sunt supărați, e normal. Nu sunt supărat pe jucători. Băieții au demonstrat și au vrut. Și-au creat multe situații de a marca”.

vezi și:

VIDEO U Cluj - Ripensia Timișoara, ce thriller: răsturnări de scor, accidentări teribile și goluri spectaculoase + Scandal la finalul meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.