Tenis

WTA STUTTGART // Naomi Osaka s-a retras de la Stuttgart » Ce probleme acuză liderul mondial: „Am pățit-o și în trecut”

Naomi Osaka a făcut anunțul retragerii într-o conferință de presă // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 aprilie 2019

Naomi Osaka, liderul din clasamentul WTA, s-a retras de la turneul de la Stuttgart. Ea trebuia să dispute în această după-amiază semifinala cu Anett Kontaveit (15 WTA), însă a declarat forfait înainte de meci din cauza unei accidentări.

Concret, japoneza de 21 de ani a acuzat o accidentare în zona abdominală, mai exact o contractură musculară.

„Nu cred că aş putea servi. Este o contractură abdominală, ceva ce am pățit deja în trecut. Din această cauză ştiu exact despre ce gen de accidentare este vorba şi cum trebuie să mă tratez”, a declarat Naomi Osaka.

Estona Anett Kontaveit va juca în finala de la Stuttgart împotriva învingătoarei din partida Petra Kvitova - Kiki Bertens. 

osaka a dublat avansul față de halep

Naomi Osaka va rămâne pe primul loc după turneul de la Stuttgart, și, în plus, și-a mărit avansul față de Simona Halep după ce jucătoarea noastră s-a retras înainte de startul turneului din cauza unei accidentări la șold.

Japoneza va avea după acest turneu un avans de 469 de puncte față de Halep, care a fost depășită de Petra Kvitova, cehoaica urmând să treacă pe locul 2. 

Vezi și: Simona Halep a coborât pe locul 3, dar perioada următoare e infernală! Numărul URIAȘ de puncte pe care trebuie să le apere + un scenariu horror

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.