Campionate

Marc Bartra se revoltă pe rețelele de socializare după bannerul afișat de fanii lui Schalke, care cer eliberarea autorului atacului de la Dortmund

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 aprilie 2019

Fotbalistul Marc Bartra (28 de ani) are un mesaj pentru suporterii lui Schalke, după bannerul afișat de aceștia în legătură cu atacul terorist din 2017, când autocarul Borussiei Dortmund a fost avariat.

Fundașul Betis și-a arătat revolta pe rețelele sociale, după banner-ul apărut în sprijinul lui Serghei W, autorul atacului.

 

„Intolerabil, inacceptabil și trist. Sper ca autoritățile să ia măsurile necesare în acest caz. Una e rivalitatea în fotbal și alta e să ceri eliberarea cuiva care s-a jucat cu viața a 28 de persoane”, a scris Bartra.

În 2017, o explozie a avut loc în preajma autocarul Borussiei Dortmund. Un dispozitiv pus pe șosea a făcut țăndări geamurile autocarului care plecase de la hotel pentru a ajunge la stadionul din Dortmund!

Fundaș la Betis pe vremea aceea, Marc Bartra a fost rănit în atacul respectiv și a suferit o operație la un braț.

VEZI și:

Borussia Dortmund - Schalke 2-4 // VIDEO+FOTO Borussia își poate lua adio de la titlu, după ce a fost UMILITĂ de Schalke în derby-ul Ruhr-ului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.