Stranieri

Cosmin Contra are un sfat pentru Răzvan Marin: „Să aibă mai multă personalitate!” + Selecționerul nu a uitat de Ionuț Radu

Răzvan Marin va evolua din vară la Ajax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 aprilie 2019

Selecționerul naționalei României, Cosmin Contra, are sfaturi importante pentru Răzvan Marin (22 de ani), care din vară va evolua la Ajax. 

Eu cred că Răzvan trebuie să îşi asume un pic mai mult rolul de lider în teren, să aibă mai multă personalitate. Prin lucrurile pe care le-a realizat, el trebuie să îşi dea seama că trebuie să îşi asume acest rol. Aici depinde un pic şi de cât de repede se adaptează la Ajax, cât de repede asimilează ceea ce îi va cere antrenorul. 

Dar eu cred că, fiind un jucător inteligent, jucând de ceva timp în 4-3-3 la Standard şi făcând-o foarte bine, cred că se va adapta foarte bine la campionatul Olandei”, a declarat Contra în exclusivitate pentru TV Telekom Sport. 

„Răzvan este un număr 8, un mijlocaş foarte talentat, cu un bun control al balonului. Este foarte creativ, cu o tehnică foarte bună care îi permite des să înscrie goluri” Gică Hagi

8goluri și 8 pase de gol are Marin în tricoul lui Standard Liege

Întrebat despre Ionuț Radu, portarul României U21, Contra a mărturisit: „E clar că va fi viitorul echipei. Dintre ceilalaţi portari, trei sunt trecuţi de 30 de ani. Silvică e cel mai tânăr dintre cei patru, Radu va apăra pe viitor buturile echipei naţionale. Stăm foarte bine la portari”, a mai spus Contra. 

Citește și:

VIDEO Gică Hagi, eroul unui reportaj realizat de cei de la Ajax: „Noi spuneam că Răzvan Marin seamănă cu Xavi”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.