Campionate

LEEDS - ASTON VILLA 1-1 // VIDEO+FOTO Scene uluitoare în Anglia: „N-am mai văzut niciodată așa ceva!” » Marcelo Bielsa le-a ordonat jucătorilor să-i lase pe adversari să înscrie!

+12 Foto
Leeds - Aston Villa 1-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 aprilie 2019

Leeds United și Aston Villa au terminat la egalitate, scor 1-1, în penultima etapă din Championship și merg braț la braț în play-off-ul pentru promovare.

Înfruntarea de pe Elland Road a oferit scene uluitoare. Mateusz Klich (Leeds) a marcat în minutul 72, la o acțiune în care jucătorii lui Aston Villa s-au oprit, cerând ca jocul să fie întrerupt. Un coleg al lor era căzut pe gazon.

Golul a generat un meleu din care nu au lipsit Marcelo Bielsa, antreorul lui Leeds, și John Terry, secundul lui Villa. Cel mai rău a ieșit olandezul Anwar El-Ghazi (Villa), care a văzut direct cartonașul roșu.

Fanii lui Leeds au rămas muți când au văzut reacția echipei lor. Imediat după reluarea partidei de la centrul terenului, Bielsa le-a ordonat elevilor săi să le permită adversarilor să marcheze. Adomah a punctat astfel în minutul 77 pentru Villa, într-un susur de uimire din partea celor peste 36.000 de spectatori.

 

„Fotbalul englez e recunoscut pentru fair-play. Le-am dat golul înapoi”
Marcelo Bielsa, antrenor Leeds, după meci

Jurnalistul Henry Winter, de la Times Sport, a scris pe Twitter:

„N-am mai văzut niciodată așa ceva! Leeds înscrie. El Ghazi ia roșu. Bamford, norocos, doar galben. Apoi Terry vs Bielsa. Leeds îi lasă pe cei de la Villa să le dea gol. 1-1. «Ce naiba se întâmplă?» întreabă fanii lui Leeds. Federația sigur se va implica”

Aston Villa și Leeds merg împreună în play-off-ul care va decide a treia promovată în Premier League. Norwich și Sheffield United și-au asigurat deja biletele.

Vezi AICI clasamentul din Championship!

Citește și: 

Sergio Aguero a numit cei mai tari doi fundași pe care i-a înfruntat! Care sunt cei mai buni coechipieri: Messi e primul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.