Liga 1

FCSB - ASTRA 1-0 // Gigi Becali, răspuns ironic pentru Mirel Rădoi: „O să mai aduc un fundaș central ca să-i fac pe plac”

Bogdan Planic (jos) și Iulian Cristea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 aprilie 2019

Gigi Becali i-a răspuns lui Mirel Rădoi, după ce selecționerul României U21 a mărturisit că, în opinia lui, FCSB transferă fără să aibă o strategie clară, iar acest lucru afectează echilibrul lotului.

„O să mai aduc un fundaș central, ca să-i fac pe plac lui Mirel Rădoi.

E selecția proastă la jucători, nu la număr. Are dreptate.

Planic mi-a plăcut azi (n.r. ieri, cu Astra), dar Cristea... Doamne, ferește! Doarme pe acolo. Nu înțeleg. I-a dat mingea lui Alibec, apoi tot el i-a luat-o”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

„Undeva clar se greşeşte. Sunt foarte puţine echipe care se uită când transferă dacă e chiar jucătorul de care au nevoie sau doar e în formă bună acum 5-6 luni şi după va fi din nou la nivel normal. Din păcate, Steaua transferă doar ce li se pare lor că e cel mai bun pe piaţă. Şi ne uităm că de ani de zile au 17 mijlocaşi şi au doar 3 fundaşi centrali în lot. Şi e clar că asta nu e o strategie. Asta e o chestie pe care o fac de ani de zile şi care poate să îţi iasă un an doi pentru că e întâmplătoare”
Mirel Rădoi la TV Telekom Sport

„În primele două meciuri au jucat bine, acum dorm în picioare. Inclusiv mijlocul a început să doarmă, Filip nu mai e Filip. Nedelcu doarme și el. Avem un jucător de geniu, Dennis Man, care n-a pierdut mingea deloc. Sper să-și revină și apărarea, că în atac stăm bine” 
Gigi Becali, după 1-0 cu Astra

PROGRAM FCSB

  • CSU Craiova (deplasare)
  • Sepsi (deplasare)
  • CFR Cluj (acasă)

PROGRAM CFR CLUJ

  • Viitorul (acasă)
  • Astra (deplasare)
  • CSU Craiova (acasă)
  • FCSB (deplasare)

Citește și:

Becali: „E din alt film, de pe altă planetă, doarme în picioare!” + Laude pentru Dennis Man: „Jucător de geniu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.