Liga 1

Ilie Dumitrescu, după SMS-ul trimis greșit de Gigi Becali: „Să învețe cum se folosesc telefoanele mobile!” + „Teja e pus într-o situație delicată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 aprilie 2019

Ilie Dumitrescu, 50 de ani, continuă tirada la adresa lui Gigi Becali. După ce a spus că nu există antidot pentru atitudinea patronului, Dumitrescu a vorbit despre dezvăluirea făcută de GSP despre SMS-ul pe care Becali i l-ar fi trimis din greșeală lui Florinel Coman.

„Este și greu să comentez. Sunt pus în fața unor dialoguri care nu au nicio legătură cu calitatea mea de analist sportiv. Eu nu înțeleg niște aspecte. Unu. Cum să-l sune Florinel Coman pe patron și să-l întrebe de ce nu joacă. De ce să-l sune pe patron? Mișcarea la pauză a fost făcută de Gigi, asta e clar. Și, apoi, să-l suni tu, ca să ce? Îți dai seama care sunt dialogurile între jucători în vestiar, după ce este cert 100% că schimbările sunt făcute de către Gigi.

Apoi, în momentul în care Gigi se ocupă și de schimbări, păi, să ia și lecții despre cum se folosesc telefoanele astea mobile. Dacă tot dă SMS, să-l dea la cine trebuie, nu? Nu să-l dea jucătorului. Și, nu în ultimul rând, Coman ar fi trebuit să țină pentru el. Dar, la vârsta aia e mai greu”, a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

TEJA, PUS ÎNTR-O SITUAȚIE declicată

Dumitrescu mai spune că antrenorul Mihai Teja este primul care are de suferit în urma comportamentului pe care îl are Gigi Becali.

„Jucătorul e conștient că dacă aici s-a ajuns și lucrurile sunt clare, este o situație delicată pentru Teja. Cum să ceri, din punct de vedere tactic, o sarcină jucătorului, dacă tu pierzi vestiarul? Cu mesajul ăsta este un lucru inimaginabil!

Respectul există, pentru că Teja este un antrenor inteligent, cu metode de pregătire. Dar, când totul se decide de la telefon, e complicat. Eu țin mult la Teja, îl apreciez, dar e pus într-o situație delicată.

Gigi, ai greșit și ai greșit foarte mult! Ce să-i mai spui după aceea fotbalistului?”, a întrebat fostul jucător.

Click AICI pentru clasament și program

PROGRAM FCSB

  • CSU Craiova (deplasare)
  • Sepsi (deplasare)
  • CFR Cluj (acasă)

PROGRAM CFR CLUJ

  • Viitorul (acasă)
  • Astra (deplasare)
  • CSU Craiova (acasă)
  • FCSB (deplasare)

Citește și:

Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali: „Nu există nici antibiotic, nici unguent pentru el. Să-și ia o pauză!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.