Liga 1

Gigi Becali își apără strategia în fața lui Gică Hagi: „Am copii la Academie pe care am dat 80.000 la 14 ani. O să-i vedeți!”

Gica Hagi și Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 aprilie 2019

Gigi Becali a comentat declarațiile lui Gică Hagi despre salariile prea mari, care, din punctul de vedere al „Regelui”, afectează rezultatele sportive.

„Am văzut ce a spus Gică, se întâmplă la oameni care vor mai mult de la viață să nu fie mulțumiți cu 15.000 de euro, ei vor 150.000 pe lună. Cei care au bărbăție vor să câștige. N-ai cum să le faci salariile mai mici și el (n.r. Hagi) știe asta. Jucătorii nu acceptă o bază salarială mai mică. El îi ia de copii și le dă salariu cât vrea. Dar eu merg la negocieri, îi iau gata formați.

Dar dacă mie mi-a mers bine așa? Am altă filosofie. Sunt câștigător în fotbal. Uitați-vă, am dat jucători de-ai mei la Clinceni și vor promova în defavoarea Clujului și a Petrolului, așa cum «nu mă pricep» eu. Gică are dreptate într-un fel, au prea mulți bani jucătorii, dar eu trebuie să respect contractele. N-am ce face! Stoian are 15.000 pe lună, dar am luat milioane pe Stanciu, pe Chiricheș. Unii sunt buni, alții nu.

Dacă o luăm economic, sunt pe plus 50 de milioane. Să facem și evaluarea patrimoniului, e marfa mea. Numai pe Man dacă-l vând, iau 50 de milioane, pe ceilalți îi dau gratis. Glumesc, dar pe toți cred că iau 50 de milioane. Am copii la Academie pe care am dat 80.000 la 14 ani. O să-i vedeți!”, a spus Becali la TV Digi Sport. 

„Dacă le dai bani mulţi, se duc la Bucureşti cu bani mulți, că așa le dă Gigi, salarii mari, şi atunci nu i-ai provocat, nu i-ai motivat. Eu le dau jumate-jumate. La mine e salariu fix plus bonusuri, cu bonsuri poţi să iei de două ori, de trei ori mai mult. Nu iei banii înainte, ci după performanţă, de aceea merg lucurile la mine, pentru că am un fix”
Gică Hagi, manager Viitorul

330.000 €este fondul lunar de salarii la FCSB

Citește și:

Ilie Dumitrescu, după SMS-ul trimis greșit de Gigi Becali: „Să învețe cum se folosesc telefoanele mobile!” + „Teja e pus într-o situație delicată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.