Liga 1

CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // VIDEO + FOTO Penalty-ul dictat de Colțescu pentru CFR naște dezbateri aprinse! Crăciunescu și Balaj au păreri diferite

+4 Foto
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 aprilie 2019

CFR Cluj a câștigat meciul cu Viitorul, scor 3-1, și a făcut un nou pas imens în lupta pentru titlu. Penalty-ul dictat de Sebastian Colțescu în minutul 66 a născut o adevărată dezbatere.

Sebastian Colțescu a dictat lovitură de la 11 metri în minutul 66 după un duel între Virgil Ghiță și Bilel Omrani. Atacantul celor de la CFR Cluj a ajuns primul la minge, a centrat în zona punctului cu var, apoi s-a prăbușit după un contact cu fundașul central al oaspeților. 

Pe reluări se observă cum Ghiță încearcă să se oprească, dar îi dă un brânci, fără mare intensitate, lui Omrani. Emmanuel Culio a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă.

Vezi VIDEO cu faza

Specialiștii se contrazic

Ion Crăciunescu, expertul TV Digi Sport în arbitraj, crede că Sebastian Colțescu a greșit: „După ce șutează, se proptește în piciorul advesarului și cade. La județ se dă penalty. Este un contact involuntar. Să nu confundăm lucrurile. N-aș fi dat niciodată penalty!”.

Cristi Balaj, specialistul TV Telekom Sport: „Părerea mea este că e penalty. E mai mult penalty, deși e o fază interpretabilă. Am avut aceste discuții și cu Kyros Vassaras la un curs, exact despre faze de acest gen”.

Vezi și: 

CSU CRAIOVA - SEPSI 1-0 // Declarații spumoase făcute de Corneliu Papură: „Nici nu mă uit CFR-Viitorul. Joacă Trump cu Ding” :) + Ce jucător merită să fie titular la națională

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.