Liga 1

FOTO Ori e albă, ori e neagră? Ion Crăciunescu a judecat TOTAL DIFERIT două faze identice la meciurile CFR-ului! Cum i-a distrus pe Hațegan și Colțescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 aprilie 2019

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, a oferit verdicte diferite pentru două faze aproape identice de la meciurile CFR-ului. Ovidiu Hațegan și Sebastian Colțescu au intrat în colimatorul fostului arbitru pentru deciziile pe care le-au luat în CFR - FCSB 1-1 (18 martie 2018) și CFR - Viitorul 3-1 (29 aprilie 2019).

 

29 aprilie 2019: CFR Cluj - Viitorul 3-1 » „NU e penalty!"

CFR Cluj a câștigat meciul cu Viitorul, scor 3-1, și a făcut un nou pas imens în lupta pentru titlu. Penalty-ul dictat de Sebastian Colțescu în minutul 66 a născut o adevărată dezbatere.

Colțescu a dictat lovitură de la 11 metri în minutul 66 după un duel între Virgil Ghiță și Billel Omrani. Atacantul celor de la CFR Cluj a ajuns primul la minge, a centrat în zona punctului cu var, apoi s-a prăbușit după un contact cu fundașul central al oaspeților.

  • Verdictul lui Ion Crăciunescu la TV DigiSport: „După ce șutează, se proptește în piciorul advesarului și cade. La județ se dă penalty. Este un contact involuntar. Să nu confundăm lucrurile. N-aș fi dat niciodată penalty!”.

Vezi VIDEO cu faza

18 martie 2018: CFR Cluj - FCSB 1-1 » „E penalty!”

În martie 2018, în minutul 58 al derby-ului CFR Cluj - FCSB, încheiat 1-1, clujenii au solicitat o lovitură de la 11 metri, refuzată de Ovidiu Hațegan. Deac l-a lansat pe Peteleu, iar Mihai Pintilii a avut o intervenție neglijentă asupra fundașului advers. Hațegan a lăsat jocul să continue.

  • Verdictul lui Ion Crăciunescu: „E penalty clar! Peteleu joacă mingea, Pintilii intră direct în el și-l  lovește!”.

Vezi VIDEO cu faza

Citește și:

OPINIE GSP Răzvan Luțac îl face praf pe arbitrul de la CFR - Viitorul: "Fotbalul românesc poate evolua cu Colțescu așa cum putem moderniza transportul cu mocănița"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.