Liga 1

CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // Ce s-a întâmplat la pauză? Ianis Zicu a oferit două explicații

Culio înscrie din penalty și o duce pe CFR Cluj în avantaj. Titlul are șanse mari să rămână în Gruia pentru încă un sezon // foto: Facebook CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 aprilie 2019

Viitorul a condus-o pe CFR Cluj, 1-0, la finalul primelor 45 de minute, însă echipa lui Gheorghe Hagi s-a prăbușit după pauză, campioana en-titre impunându-se  până la urmă cu 3-1.

Ce s-a întâmplat la pauză? Ianis Zicu (35 de ani), fost jucător la Dinamo sau Rapid, acum analist la TV Digi Sport, a încercat să găsească explicații pentru jocul Viitorului din repriza secundă, unul de nerecunoscut raportându-ne la forma solidă arătată de trupa lui Hagi în ultimele săptămâni. 

Fostul mijlocaș al lui Dinamo pune căderea oaspeților pe două motive: valoarea superioară a gazdelor și oboseala acumulată a băieților lui Hagi. 

„Jucători ca mine, ca Nico, care ne-am bătut la titlu, înțeleg asta, e o trăire pe care numai dacă te bați la campionat o înțelegi. După o repriză proastă, cu gol primit devreme, în vestiarul clujenilor s-a reaprins această răutate, o dorință venită din interior.

 Jucătorii au înțeles la pauză că e un moment important. În vestiarul CFR-ului există calitate.

Cred că cei de la CFR sunt mult mai capabili să ducă o astfel de presiune uriașă pentru câștigarea unui campionat. Ei sunt capabili să aibă evoluții bune după o repriză proastă. 

Din punct de vedere fizic, Viitorul a arătat altfel în repriza secundă.  La un moment dat, cei de la Viitorul nu mai puteau lega 3-4 pase. Nu e nimic de speculat, pur și simplu atât au putut”, a spus Ianis Zicu, la TV Digi Sport.

Vezi și: Adrian Porumboiu nu uită și nu iartă: „CFR Cluj a schimbat conducători, jucători, dar arbitrii au rămas aceiași. Când e nevoie, intervin factorii exteriori”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.