Liga 1

Marius Șumudică: „Două echipe au venit să-l vadă pe Alibec, dar el a fost foarte slab cu FCSB. Nu mă așteptam. Dacă mai pierde un an, e tragic!”

Denis Alibec nu a avut prea multe realizări contra FCSB-ului // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 aprilie 2019

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, a mărturisit astăzi că Denis Alibec (28 de ani), atacantul Astrei Giurgiu, a fost urmărit de două echipe din Turcia la duelul de duminică seara cu FCSB, pierdut cu 0-1. 

Tehnicianul, care l-a antrenat pe Alibec la Astra, în anul în care giurgiuvenii s-au încununat campioni în Liga 1, a fost dezamăgit însă de prestația lui Denis. 

„Alibec a jucat foarte slab din punctul meu de vedere. Nu mă aşteptam la Denis să joace atât de slab. Îmi pare rău pentru el. Chiar au fost două cluburi din Turcia să îl vadă la acest joc. Unii dintre ei m-au sunat şi eu le-am rezolvat şederea în România să vină să îl vadă.

Încerc să îmi ajut foştii colegi, eu aşa am fost tot timpul, recunoscător pentru ce au făcut pentru mine cât mi-au fost jucători, dar din păcate au fost dezamăgiţi.

Nu este sută la sută, a avut probleme medicale şi nu a ajuns să fie 100% fizic, mental. Sper ca în finala Cupei (n.r - Viitorul - Astra, pe 25 mai) când vor veni mai multe cluburi să îl vadă. E şansa lui, a ajuns la o maturitate fotbalistică şi trebuie să facă pasul. Dacă va mai pierde un an, e tragic pentru cariera lui”, a declarat Marius Șumudică, potrivit TV Telekom Sport. 

În vârstă de 28 de ani, Denis Alibec a jucat de-a lungul carierei la Farul, Inter Milano, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB și Astra, încă o dată. 

Vezi și: GALERIE FOTO Denis Alibec, plimbare romantică la mare cu iubita Valentina » Cum arată partenera atacantului de la Astra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.