Liga 1

CSU CRAIOVA - FCSB // Sorin Cârțu mobilizează Oltenia înaintea meciului cu FCSB: „Ne interesează mai puțin că ia CFR titlul, vrem să câștigăm!”

CSU Craiova a pierdut de două ori la București cu FCSB în ultimele două luni, de fiecare dată cu 2-3

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 May 2019

Sorin Cârțu, 63 de ani, președintele celor de la CSU Craiova, sună mobilizarea înaintea derby-ului pe care oltenii îl au duminică pe teren propriu cu FCSB. 

  • CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

„O victorie ar fi un moment de mare însemnătate pentru noi. Ar mai îndulci din starea de spirit de la momentul actual. Dintotdeauna e un meci special la Craiova, indiferent pentru ce s-ar juca. E o săptămână în care ambele echipe se vor mobiliza la maximum, indiferent de forma sportivă de moment. 

Ne intereseză mai puțin că ia CFR Cluj titlul. Ne interesează doar să câștigăm. Vrem să câștigăm campionate și cupe, nu ne încântă alte lucruri. E bizar că jucăm pentru locul doi, dar noi avem în continuare șanse să pierdem locul 3”, a declarat Sorin Cârțu, la TV Digi Sport 

CLASAMENT LIGA 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.